Alvast een kijkje in nieuwe Audi met VR-bril

Nieuwe auto aan het samenstellen? Niet langer hoef je het te doen met een aantal kleurensamples en wat brochures. Bij meerdere Audi garages in het buitenland kon je al een tijdje virtueel in je auto plaatsnemen en tot in de details ervaren hoe de auto eruit ziet en vanaf nu kun je dat ook bij Audi in Hengelo!

Hoe dat werkt? In een high-tech ingerichte showroom van Audi Huiskes-Kokkeler in Hengelo, kun je met een virtual reality headset plaatsnemen in een Audi. Vervolgens kun je de auto naar hartelust configureren en ervaar je in realtime hoe de opties tot uiting komen. Of je de nieuwe geur van de auto ook alvast ruikt durven we niet te zeggen ;-). Wel is dit absoluut een meerwaarde en zal het ongetwijfeld extra mensen naar de showrooms trekken.

in Duitsland, Engeland en Spanje kon je al enige tijd gebruik maken van VR in een aantal Audi Showrooms. Gebruik van een VR-headset voor praktische doeleinden wordt overigens steeds normaler. De bril wordt bijvoorbeeld al gebruikt voor diverse doeleinden in de gezondheidszorg.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *