Nieuwe Volkswagen T-ROC onthuld

Na de Audi Q2 en de Skoda Karoq heeft ook Volkswagen een compacte SUV uit de VAG-familie. De T-ROC moet andere crossovers het leven zuur gaan maken. Afgaande op de eerste foto’s van de nieuwe VW lijken de 3008 en de Kadjar er een beduchte concurrent bij te hebben. De auto is fraai gestyled en typisch Volkswagen, maar heeft ook iets speels. Prima combinatie!

Een dashboard met kleur. Dat komt niet vaak voor in een Volkswagen, helemaal niet in het wat hogere segment. De T-ROC biedt dit wel, sterker nog; de kleuren van buiten kunnen worden doorgetrokken in de deuren én in de stoelen. Al met al maakt dit de nieuwe crossover van Volkswagen een leuke verschijning om te zien. Zet je de T-ROC overigens tussen de huidige Volkswagen familie, dan zal je niks bijzonders opvallen. Ook deze auto is weer strak vormgegeven en voorzien van typische VW-kenmerken.

Motorisch gezien geen opvallende zaken. Het instapmodel is voorzien van een 1.0 TSI motor met 115 pk. Andere bekende TDI en TSI varianten oplopend tot 190 pk zijn ook weer beschikbaar.

Wordt de T-ROC een leasetopper? Alle ingrediënten zijn aanwezig om de T-ROC een succes te laten zijn in Nederland. Als er een aantal aantrekkelijke lease-optiepakketten in het verschiet liggen kan de auto zomaar bij veel mensen op het wensenlijstje komen.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *