Eerste Productie Tesla Model 3 getoond

Het duurt waarschijnlijk zeker nog een jaar voordat de eerste Model 3 van Tesla op de Nederlandse wegen te bewonderen is. Toch rollen de eerste productiemodellen van de goedkoopste Tesla al van de band in California. Afgelopen weekend deelde Elon Musk foto’s van de eerste productie Model 3.

Is de nieuwbakken Tesla het lange wachten waard? Als je de lijnen van de andere Tesla’s ook mooi vindt, absoluut. De Model 3 is aangekondigd als het kleine broertje van de Model S en dat is duidelijk te zien aan het ontwerp. Hoe het interieur zich verhoudt tot de duurdere Tesla, weten we nog niet. Daar zijn nog geen duidelijke foto’s van verschenen.

Dan de prijs. Want daar is voor toekomstige eigenaren in Nederland nog steeds geen eenduidig antwoord op te geven. In de V.S. moet de auto ongeveer €35.000 gaan kosten voor het meest kale model. De actieradius zal dan in de praktijk op zo’n 350 kilometer uitkomen. Opel Ampera-e territorium dus. Wij verwachten dat de goedkoopste Model 3 enkele duizenden euro’s duurder zal zijn dan de Ampera-e. Na alle belastingen, gaat de Tesla waarschijnlijk zo’n €50.000 gaan kosten.

Blijf op de hoogte

Wil jij nou graag op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws over de Model 3? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Leaseblog.nl!

Inschrijven nieuwsbrief

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *