X

(elektrische) Peugeot 208 in Nederland

(elektrische) Peugeot 208 in Nederland

De gloednieuwe Peugeot (e-)208 komt vanaf volgende week naar Nederland. Vanaf 22 mei tot 1 juni is de (elektrische) Peugeot 208 op drie locaties in Nederland in het echt te zien. De officiële lancering volgt pas in het najaar van 2019, maar speciaal voor reserveringshouders is de elektrische Peugeot e-208 nu al in het echt te bewonderen.

Peugeot e-208 op drie locaties in Nederland

Peugeot biedt exclusief reserveringshouders de kans om als een van de eersten kennis te maken met de (elektrische) Peugeot 208. Reserveringshouders kunnen zich op drie locaties: in Breda, Naarden-Vesting en Meppel aanmelden voor het evenement. De (elektrische) Peugeot 208 staat van 22 mei tot 24 mei in Breda. Op 27 en 28 mei is de auto te bewonderen in Meppel en last but not least, vanaf woensdag 29 mei tot 1 juni staat de gloednieuwe Peugeot 208 in Naarden-Vesting. Alle reserveringshouders hebben reeds een mail van Peugeot ontvangen om zich via de website van het automerk aan te melden voor het evenement.

Reserveringshouders kunnen het interieur en het design van de (elektrische) Peugeot 208 bekijken. Bovendien is het mogelijk om plaats te nemen in de auto. Het is helaas nog niet mogelijk om een proefrit te rijden met de (elektrische) Peugeot 208.

100% elektrische Peugeot e-208 in Nederland

Voor degenen die een reservering hebben geplaatst voor de Peugeot e-208, de elektrische auto is deze week helaas niet in het echt te zien. Toch geeft Peugeot aan dat de getoonde Peugeot 208 (met benzinemotor) bijna niet te onderscheiden is van elektrische auto.

Prijs + levertijd Peugeot e-208

Heb je interesse in het leasen van de Peugeot e-208? In het najaar van 2019 maakt de Peugeot e-208 zijn officiële debuut. In 2020 gaat de elektrische auto in productie. De prijs van de Peugeot e-208 wordt geschat op zo’n 32.000 euro, maar officieel heeft Peugeot hier nog niets over bekendgemaakt. Hopelijk volgt de prijs van de Peugeot e-208 snel.

Categories: Algemeen
Tjillie Sikkema: In december 2017 is Tjillie begonnen als marketeer bij Mobility Service Nederland. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de PR & communicatie, (online) marketingcampagnes van onze verschillende labels, social media kanalen, e-mailmarketing en tot slot blogt en vlogt zij dagelijks voor Leaseblog.nl.
Related Post