Elektrische auto binnen vijf minuten opladen met Tesla Superchargers

Binnen vijf minuten de elektrische auto opladen? Het is mogelijk met de Tesla Supercharger V3. Tesla breidt het netwerk van Tesla Superchargers verder uit en introduceert Supercharging V3. Met deze Tesla Superchargers is het opladen tot 250 kW per elektrische auto mogelijk. Met dit laadvermogen heeft een Tesla Model 3 binnen vijf minuten 120 kilometer extra range. De nieuwe Tesla Superchargers laden binnen één uur maar liefst 1.600 kilometer.

Nieuwe Tesla Superchargers laden binnen een uur 1.600 kilometer

Tesla heeft inmiddels een aardig netwerk van Tesla Superchargers opgebouwd. In Nederland zijn er momenteel zestien Tesla Superchargers. Op korte termijn komen daar negen Tesla Superchargers in Nederland bij.

Tesla is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe Tesla Superchargers. Met name de snellaadtijd willen zij verbeteren en versnellen. De nieuwe Tesla Superchargers krijgen de naam Tesla Superchargers V3. De nieuwe Tesla Superchargers krijgen een laadvermogen van maar liefst 250 kW! Het 250 kW laden wordt mede mogelijk gemaakt door de 1MW stroomkast. De kabels van de V3 Tesla Superchargers zouden dunner en flexibeler zijn dan de huidige kabels van de Tesla Superchargers.

Tesla Model 3 binnen vijf snelladen met de nieuwe Tesla Superchargers

Tesla heeft aangekondigd dat de Tesla Model 3 de eerste elektrische auto is waarbij het mogelijk is om met 250 kW te snelladen. Juist voor de zakelijke rijder betekent dit win-win! Als je een Tesla Model 3 wilt gaan leasen, betekent dit dat je met 250 kW binnen vijf minuten weer voor 120 kilometer verder kunt rijden. Daarnaast hoeven Tesla rijders met de nieuwe Tesla Superchargers het laadvermogen niet met de buurman of buurvrouw te delen.

De nieuwe Tesla Superchargers kunnen binnen één uur 1.600 kilometer extra range laden. Wanneer Tesla de nieuwe Tesla Superchargers gaat plaatsen is nog niet bekend.

Tesla Model 3 leasen

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model 3? Waar Tesla zich echt in onderscheidt is de technologie in de elektrische auto’s, de realistische, goede actieradius en het uitgebreide netwerk van Superchargers.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *