Renault Master Z.E.: de nieuwe elektrische bedrijfswagen van Renault

Sinds vandaag is het aanbod van elektrische bedrijfswagens verder uitgebreid. Renault maakte namelijk bekend dat de populaire Renault Master een 100% elektrisch broertje krijgt: de Renault Master Z.E. Volgens eigen zeggen de ideale bedrijfswagen voor het afleveren van goederen binnen de stad. De Renault Master Z.E. wordt aangedreven door de R75 elektro-motor (met een vermogen van 77 PK) die we kennen van de Renault ZOE en de Renault Kangoo Z.E. De topsnelheid bedraagt 100 km/h. De auto wordt geproduceerd in de fabriek in Batilly (Frankrijk).

Actieradius Renault Master Z.E.

De Renault Master Z.E. is uitgerust met de 33 kWh Z.E batterij. De Renault Master Z.E. heeft hiermee een realistische actieradius van 120 km. Zelfs in extreme omstandigheden (zware belading, stadsverkeer met frequente stops, winterweer) bedraagt de actieradius meer dan 80 kilometer. Het duurt zes uur om de batterij weer volledig op te laden. De Renault Master Z.E. is hiermee door de actieradius en de maximum snelheid ook inderdaad alleen geschikt voor de zogenaamde ‘last-mile delivery’ binnen de stad.

Vanafprijs Renault Master Z.E.

De Renault Master Z.E. is verkrijgbaar in zes versies om te kunnen voldoen aan de verschillende klantbehoeften. Er zijn drie lengte- en twee hoogtevarianten. De vier bestelversies bieden een laadruimte van 8 tot 13 m2 en een laadvermogen van 1 tot 1,1 ton. De twee chassis-cabine versies zijn er in twee lengtematen (L2 en L3).

  • Master Z.E. Gesloten bestel L1H1: consumentenadviesprijs 73.772,80 euro
  • Master Z.E. Gesloten bestel L1H2:consumentenadviesprijs 74.861,80 euro
  • Master Z.E. Gesloten bestel L2H2:consumentenadviesprijs 75.950,80 euro
  • Master Z.E. Gesloten bestel L3H2:consumentenadviesprijs 77.039,80 euro
  • Master Z.E. Platform cabine L2H1:consumentenadviesprijs 73.651,80 euro
  • Master Z.E. Platform cabine L3H1:consumentenadviesprijs 74.740,80 euro

De Renault Master Z.E. leasen

De Renault Master Z.E. is per direct te bestellen. Heb je interesse in het leasen van de Renault Master Z.E., dan loont het de moeite om dit nog in 2018 te gaan doen. Alleen in 2018 betaal je namelijk nog 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde van deze bedrijfswagen.

2 reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *