Volkswagen ID.3 vanaf nu te bestellen

Vanaf vandaag is het mogelijk om de Volkswagen ID.3 online te reserveren. De Volkswagen ID.3 Limited Edition heeft een vanafprijs onder de 40.000 euro. Deze vanafprijs is gunstig voor de zakelijke rijder, dit betekent namelijk slechts 4% bijtelling. Tegen een aanbetaling van 1.000 euro is het mogelijk om alvast een productieplek van de Volkswagen ID.3 te reserveren. Met de Volkswagen ID.3 profiteer je van maar liefst 6 jaar gratis onderhoud.

Prijs Volkswagen ID.3

Helaas geeft Volkswagen nog geen exacte vanafprijs af voor de Volkswagen ID.3. Wel garanderen zij dat de Volkswagen ID.3 Limited Edition een vanafprijs onder de 40.000 euro krijgt. Met deze vanafprijs blijft de elektrische auto onder de bijtellingsgrens van 50.000 euro. De definitieve prijzen en specificaties van de Volkswagen ID.3 volgen in september, tijdens de IAA Autoshow in Frankfurt.

Volkswagen ID.3 bestellen

De Volkswagen ID.3 is vanaf vandaag online te reserveren (tegen een aanbetaling van 1.000 euro) via de website van Volkswagen. De reservering van de Volkswagen ID.3 is pas definitief op het moment dat het automerk de benodigde gegevens en aanbetaling van 1.000 euro heeft ontvangen. De definitieve reservering wordt later dit jaar omgezet in een definitieve order. Overigens geeft Volkswagen aan dat de reservering tussentijds kosteloos te annuleren is.

Drie uitvoeringen Volkswagen ID.3

Volkswagen komt met drie uitvoeringen en elektrische aandrijflijnen van de Volkswagen ID.3: de standaarduitvoering, Limited Edition en een topversie. Het automerk komt allereerst met een Special Edition: de Volkswagen ID.3 1ST. De elektrische auto krijgt onder andere 1ST-designelementen, lichtmetalen velgen, hightech voice control, DAB+ en airconditioning.

Actieradius Volkswagen ID.3

De basisuitvoering van de Volkswagen ID.3 krijgt een actieradius van 330 kilometer en met de standaarduitvoering is het mogelijk om 420 kilometer te rijden. De Limited Edition heeft het meeste rijbereik en heeft een actieradius van 550 kilometer. De actieradius van de Volkswagen ID.3 is gemeten volgens de WLTP-testnorm.

Bijtelling Volkswagen ID.3

Volkswagen geeft aan dat de Volkswagen ID.3 onder de bijtellingsgrens van 50.000 euro blijft. Dit is positief voor de zakelijke rijder. De zakelijke rijder profiteert dan namelijk van de volledige 4% bijtelling.

Volkswagen ID.3 leasen

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID.3? De officiële onthulling van de productversie van de Volkswagen ID.3 vindt plaats op de IAA Autoshow in Frankfurt. De Volkswagen ID.3 wordt leverbaar vanaf halverwege 2020.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *