Renault showt nieuwe elektrische Renault Kangoo

In 2020 wordt de volledig elektrische bedrijfswagen van Renault, de Renault Kangoo Z.E, op de Nederlandse markt uitgebracht. Het automerk geeft met de de Renault Kangoo Z.E. Concept alvast een impressie hoe de nieuwe generatie Renault Kangoo eruit komt te zien. Renault heeft een duidelijke visie op de toekomst: leider blijven op het gebied van elektrische bedrijfswagens door de huidige bedrijfswagens volledig elektrisch te maken.

Renault Kangoo Z.E. Concept

De conceptversie heeft veel gelijkenissen met de huidige Renault Kangoo Z.E. De Renault Kangoo Z.E. Concept is op de foto’s afgebeeld in de kleur ‘Gris Austral’. De elektrische bedrijfswagen heeft groene accenten op de dakrails en voorpartij. De Renault Kangoo Z.E. Concept heeft aan de voor- en achterkant dagrijverlichting die van links naar rechts doorloopt. Net zoals de huidige versie, wordt de Renault Kangoo aangeboden met een elektromotor of een verbrandingsmotor. Ondanks het feit dat Renault aangeeft dat het om een conceptversie gaat, lijkt het model toch aardig op een productversie. Helaas heeft Renault nog geen foto’s onthuld van het interieur van de elektrische bedrijfswagen.

Actieradius + opladen Renault Kangoo Z.E

De huidige Renault Kangoo Z.E heeft een accupakket van 33 kWh en een actieradius van 270 kilometer (NEDC). In de praktijk kun je ruim 200 kilometer rijden met de Renault Kangoo Z.E. Wij verwachten dat de nieuwe versie van de elektrische bedrijfswagen een groter bereik krijgt.

De huidige Renault Kangoo Z.E. kan 3-fase laden, maar heeft niet de mogelijkheid om snel te laden. Wij zijn heel benieuwd of de nieuwe generatie wel de mogelijkheid heeft om te snelladen.

Nieuwe Renault Kangoo Z.E. in 2020

Renault heeft, met uitzondering van het design, vrij weinig bekendgemaakt over de vanafprijzen. De huidige Renault Kangoo Z.E. heeft een vanafprijs van 27.965 euro. Of de nieuwe generatie qua prijs vergelijkbaar zal zijn, is nog even afwachten. De nieuwe generatie Renault Kangoo wordt geproduceerd in de fabriek Maubeuge. In 2020 kunnen wij de 100% elektrische Renault Kangoo Z.E. op de Nederlandse markt verwachten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *