Praktijkervaringen met 100% elektrische Nissan e-NV200 Evalia

Nissan onthulde in april 2018 al de prijzen en daarmee de leasetarieven van de vernieuwde 100% elektrische Nissan e-NV200. Naast de 100% elektrische auto’s zien wij ook dat de volledig elektrische bestelauto’s steeds populairder worden. De Nissan e-NV200 Evalia heeft een accupakket van 40 kWh en een actieradius van 301 kilometer (WLTP).

In samenwerking met Nissan hebben wij de afgelopen periode de Nissan e-Nv200 Evalia getest en wij delen in dit artikel graag onze praktijkervaringen met deze volledig elektrische bestelbus.

Nissan e-NV200 in de praktijk

Het eerste wat opvalt zodra je in de Nissan e-NV200 stapt, is de hoeveelheid (been)ruimte. Sterker nog, deze 100% elektrische MPV is beschikbaar in een 5- of 7-zits. Ideaal voor het gezin of als bedrijfsauto om spullen in te vervoeren. De laadvloer van de Nissan E-NV200 is 1.495 mm breed en 1.060 mm lang. De laadruimte is gemakkelijk te bereiken via de openslaande laaddeuren. De volledig elektrische bestelauto biedt voldoende laadruimte en opbergruimte.

De Nissan e-Nv200 beschikt over een Intelligent Key met startknop. Je hebt zelfs een aparte knop voor het activeren van de kachel op het moment dat de volledig elektrische auto geladen wordt. Ideaal voor de winterperiode! Het nieuwe NissanConnect EV navigatiesysteem is van alle gemakken voorzien. De auto heeft een achteruitrijcamera en biedt informatie over het verbruik, de accucapaciteit en de beschikbare laadpunten in Europa.

Actieradius + opladen Nissan E-NV200

De 100% elektrische bestelbus heeft een goede wegligging, doordat de batterijen in de bodemplaat zitten. De vernieuwde Nissan e-NV200 heeft een accupakket van 40 kWh en een actieradius van 301 kilometer volgens de WLTP-testnorm. Het accupakket is te vergelijken met de Nissan Leaf. Uiteraard hangt de realistische actieradius af van de belading, het rijgedrag, en de weersomstandigheden. Nissan biedt 5 jaar garantie of 100.000 kilometer garantie op de batterij.

De Nissan e-NV200 is gemakkelijk op te laden via een wall box (7.5 uur) en via het stopcontact in 21.5 uur. De 100% elektrische bus is ook op te laden via openbare oplaadpunten en via de snelladers. De Nissan e-NV200 is via een snellader binnen 40 tot 60 minuten weer voor 80 procent opgeladen.

Nissan e-NV200 leasen

Wil je graag je wagenpark verduurzamen en milieubewust rijden? De Nissan e-NV200 leent zich hier uitstekend voor. De Nissan E-NV200 is standaard zeer rijk uitgerust is verkrijgbaar in de uitvoeringen Visia, Optima en Business. De vanafprijs van de vernieuwde Nissan e-NV200 is 36.748 euro. Wil je de Nissan e-NV200 graag leasen en tevens privé gaan rijden, dan profiteer je van slechts 4% bijtelling. Bekijk het actuele aanbod en bereken meteen jouw leasetermijn per maand op zakelijkelektrischleasen.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *