Lucid Air bestellen

Lucid Motors komt met een 100% elektrische auto in het duurdere segment. De premium elektrische auto is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en heeft een geschatte actieradius van 643 kilometer. De Lucid Air wordt naar verwachting in 2021 uitgebracht. De luxe, elektrische auto is via de website van Lucid Motors alvast te reserveren.

Volledig elektrische auto: Lucid Air

In 2020 start Lucid Motors met de productie van de 100% elektrische Lucid Air. De Lucid Air zal naar verwachting een 70 kWh accupakket krijgen. De volledig elektrische auto is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Lucid Motors gaat met de Lucid Air een stap verder als het gaat om luxe en comfort. Zowel de bestuurder als de passagiers hebben voldoende ruimte en optioneel is het mogelijk om de passagiersstoelen 55 graden te verstellen. De auto biedt ruimte voor vier personen. Het design van de auto én interieur stralen echt luxe uit. De auto is minimalistisch, maar oogt tegelijkertijd sportief en luxe.

Actieradius + opladen elektrische auto van Lucid Motors

De premium elektrische auto krijgt naar verwachting een 70 kWh accupakket. De Lucid Air zal een actieradius krijgen van zo’n 643 kilometer. In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 550-600 kilometer. De Lucid Air kan thuis worden opgeladen, via openbare oplaadpunten en via het snellaadnetwerk. Bij een openbaar oplaadpunt (laadvermogen 11 kW) heeft de elektrische auto ongeveer 8 uur oplaadtijd nodig. De Lucid Air kan ook snelladen. Bij een snellaadstation met een laadvermogen van 150 kW is de elektrische auto binnen 26 minuten weer volledig opgeladen.

Prijs Lucid Air

Lucid Motors heeft nog geen exacte vanafprijs gecommuniceerd. De verwachting is dat de Lucid Air een prijs krijgt vanaf 75.000 euro.

Lucid Air online bestellen

Via de website van Lucid Motors is het al mogelijk om een reservering te plaatsen. In 2020 moet de Lucid Air in productie gaan en vanaf 2021 is de elektrische auto verkrijgbaar. Of en wanneer deze elektrische auto daadwerkelijk in productie gaat, is nog even afwachten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *