X

Elektrische Peugeot e-208 online samenstellen

Elektrische Peugeot e-208 online configureren

Een aantal maanden geleden introduceerde Peugeot de volledig elektrische Peugeot e-208. Vanaf dat moment kon je ook alvast een reservering plaatsen voor de 100% elektrische auto. In Duitsland is nu al mogelijk om de elektrische auto online samen te stellen in de gewenste kleur en opties. Naar verwachting is het vanaf volgende week in Nederland mogelijk om de elektrische auto online te configureren. Vanaf 2020 start Peugeot met het uitleveren van de Peugeot e-208.

Uitvoeringen + Opties Peugeot e-208

Peugeot maakte een aantal weken geleden de prijzen van de 100% elektrische Peugeot e-208 bekend. In Nederland is de Peugeot e-208 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Allure en GT. De elektrische Peugeot e-208 heeft een vanafprijs van 35.250 euro. Opvallend is dat de elektrische auto in Duitsland ook verkrijgbaar is in een Active uitvoering.

De 100% elektrische Peugeot e-208 is in Duitsland verkrijgbaar in verschillende lakken waaronder Faro geel, Perla Nera Black, Artense zilver, Elixer rood, Parelmoer wit en Vertigo blauw. De elektrische auto is standaard voorzien van een combinatie van zwarte stoffen en lederen bekleding. De 100% elektrische Peugeot e-208 beschikt over allerlei veiligheids- en rijhulpsystemen. Of de opties van de auto exact hetzelfde zijn in Nederland is nog even afwachten.

Peugeot e-208 in 2020 leverbaar Nederland

Heb je interesse in het leasen van de Peugeot e-208 en heb je reeds een reservering geplaatst voor de Peugeot e-208? Inmiddels zijn er al ruim 700 reserveringen geplaatst voor deze elektrische Peugeot e-208. Peugeot geeft aan dat er in eerste instantie 2000 exemplaren worden geproduceerd van de Peugeot e-208. Voor degenen die nog niet een reservering hebben geplaatst, het is nog steeds mogelijk om een exemplaar te reserveren.

Naar verwachting kun je vanaf volgende week de Peugeot e-208 in Nederland online samenstellen. Peugeot start vanaf het tweede kwartaal van 2020 met de uitlevering van de 100% elektrische Peugeot e-208.

Categories: Algemeen
Tjillie Sikkema: In december 2017 is Tjillie begonnen als marketeer bij Mobility Service Nederland. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de PR & communicatie, (online) marketingcampagnes van onze verschillende labels, social media kanalen, e-mailmarketing en tot slot blogt en vlogt zij dagelijks voor Leaseblog.nl.
Related Post