Elektrische bedrijfswagen Volkswagen e-Crafter te bestellen in Nederland

De 100% elektrische bedrijfswagen van Volkswagen, de Volkswagen e-Crafter is vanaf nu in Nederland te bestellen. De Volkswagen e-Crafter is zeer rijk uitgerust, de volledig elektrische bedrijfswagen heeft een accupakket van 38.5 kWh en een actieradius van 173 kilometer (NEDC). De Volkswagen e-Crafter is verkrijgbaar vanaf 69.100 euro en is vanaf nu te bestellen.

Vanafprijs Volkswagen e-Crafter

De volledig elektrische bedrijfswagen van Volkswagen heeft een vanafprijs van 69.100 euro en is van dit moment ook te bestellen. Ben je nieuwsgierig naar de Volkswagen e-Crafter? De Volkswagen e-Crafter is vanaf 22 november 2018 bij verschillende dealers in Nederland in het echt te bewonderen.

Actieradius + opladen Volkswagen e-Crafter

De Volkswagen e-Crafter heeft een accupakket van 35.8 kWh en een actieradius van 173 kilometer volgens de NEDC-testnorm. De Volkswagen e-Crafter is daarmee uitermate geschikt als bedrijfswagen. Juist voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en de CO2-uitstoot willen verminderen. Het automerk heeft de 100% elektrische bedrijfswagen met 1.500 klanten getest. Uit deze test bleek dat er gemiddeld 70 tot 100 kilometer met de Volkswagen e-Crafter werd afgelegd.

Een pluspunt aan de Volkswagen e-Crafter is dat de elektrische bedrijfswagen kan snelladen. De Volkswagen e-Crafter is thuis op te laden. Via een 7.2 kW wallbox duurt het opladen ongeveer 5.2 uur. De volledig elektrische bedrijfswagen is via een 40 kW snellader binnen 45 minuten weer voor 80 procent opgeladen.

Volkswagen e-Crafter zeer rijk uitgerust

De Volkswagen e-Crafter heeft voldoende laadruimte. De 100% elektrische bedrijfswagen is 1.83 meter breed en 1.86 meter hoog. Afhankelijk van de uitvoering, heeft de Volkswagen e-Crafter een laadvermogen van 1.0 tot 1.75 ton. De Volkswagen e-Crafter is zeer rijk uitgerust en beschikt onder andere over LED-koplampen, Navigatie Discover Media en tot slot heeft de elektrische bedrijfwagen allerlei assistentiesystemen waaronder ParkPilot met twee camera’s.

Volkswagen e-Crafter leasen

Volkswagen moedigt de overstap naar elektrisch rijden met deze Volkswagen e-Crafter enorm aan. Het leasen van een Volkswagen e-Crafter biedt allerlei voordelen. Je profiteert via Volkswagen onder andere van: 8 jaar onderhoud (tot 240.000 km) en een laadpas die toegang biedt tot de laadstations in Nederland. Bovendien kun je met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heel gemakkelijk de actuele status van de actieradius bekijken.

Bovendien kun je van allerlei subsidies profiteren. Mocht je de elektrische bedrijfswagen ook privé gebruiken, dan profiteer je in 2018 van 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde. Ben je benieuwd het gehele aanbod in 100% elektrische bedrijfswagens? Neem een kijkje op onze website zakelijkelektrischleasen.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *