Henk Hoekstra nieuwe CFO bij Mobility Service

Met ingang van 1 juli 2021 is Henk Hoekstra (30) aangesteld als financieel directeur en MT-lid bij leasemaatschappij Mobility Service. Als financieel directeur is hij eindverantwoordelijk voor het financiële beleid binnen de organisatie. Henk vormt samen met Hilda Boerma (commercieel), Ruud Maliepaard (operationeel) en Paul Harms (algemeen) het MT van het snelgroeiende Mobility Service. Als onderdeel van het MT is Henk medeverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en het bepalen van de strategische koers van de organisatie.

Henk heeft ruim negen jaar audit ervaring bij accountantskantoor Deloitte. Dankzij zijn ervaring kan Henk een belangrijke bijdrage leveren aan de internationale groeiambities van Mobility Service. Met zijn passie voor mobiliteit en jarenlange ervaring binnen het hogere MKB segment is hij de perfecte persoon om de rol van CFO te vervullen.

“Mobility Service is een bedrijf dat bruist van ambitie en energie. Ook de focus op klantgerichtheid is iets wat mij enorm aanspreekt. Ik zie het als een prachtige uitdaging om met hetzelfde enthousiasme aan de verdere ontwikkeling van Mobility Service bij te dragen”, aldus Henk Hoekstra, CFO van Mobility Service.

“Dankzij zijn klantgerichte aanpak en ervaring in het hogere financiële segment en internationalisatie, hebben we in Henk de perfecte persoon gevonden om ons prachtige bedrijf naar een volgende – internationale – fase te tillen. Met Henk binnen het MT verwachten we bovendien de transitie van fossiele brandstof naar de elektrificering van het wagenpark nog meer te versnellen”, aldus Paul Harms, CEO van Mobility Service.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *